• ONC Persoonlijk ONC Persoonlijk
  • ONC GO Talent ONC GO Talent
  • ONC Excellent ONC Excellent
  • ONC Ondernemend ONC Ondernemend
  • ONC International ONC International

Kom kijken en meedoen!

Wil jij komen kijken of ONC Parkdreef dé school is voor jou? Je bent van harte welkom!

Kennismaken met ONC Parkdreef gaat dit jaar - in verband met het coronavirus en de lockdown - anders dan anders. Gelukkig zijn er nog veel mogelijkheden om van alles te weten te komen over onze school en (digitaal) de sfeer te proeven.

Online ONC in actie

Om een beeld te krijgen van hoe ONC Parkdreef eruitziet, kunt u samen met uw zoon of dochter meedoen met ONC in actie, een digitale rondleiding door het gebouw met de mogelijkheid om vragen te stellen.
Wanneer u op een linkje klikt, komt u in een Teamsvergadering. Een docent loopt met de laptop door de school, laat het gebouw zien en vertelt wat bij de verschillende plekken. Tijdens de rondleiding kunnen u en uw zoon of dochter via de chat vragen stellen. Hopelijk tot snel!


Rondleidingen door de school

Wil jij ONC Parkdreef van binnen zien? Dat kan! 

Nu er weer versoepelingen zijn aangekondigd, is er ook voor jou een mogelijkheid om in de school te komen kijken. Natuurlijk wel op een veilige manier. Dat betekent dat je samen met één van je ouder(s)/verzorger(s) langs mag komen. Jullie worden in een groepje van maximaal 10 personen – buiten schooltijd – rondgeleid door een medewerker van de school. Je kunt de lokalen bekijken, zien waar de kluisjes zijn en hoe de aula eruitziet waar je bij ons op school pauze kunt houden. En natuurlijk kun je meteen je vragen stellen. 

De rondleidingen duren ongeveer 45 minuten en worden gegeven op: 

  • maandag t/m donderdag (m.u.v. de voorjaarsvakantie) vanaf 7 februari tot en met 24 maart, start om 15.30 en 16.30 uur 
  • zaterdagen 12, 19 en 26 februari en 12 en 19 maart, start om 9.30, 10.30, 11.30, 13.00 en 14.00 uur

Geef je op door een mail te sturen naar: s.westenburg@onc.unicoz.nl. Vermeld hierin welke dag en tijd je wilt komen. Vergeet ook niet om je mailadres en telefoonnummer door te geven waarop we jou en je ouder/verzorger kunnen bereiken. Je ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk bericht wanneer jij welkom bent op ONC Parkdreef. Tot ziens! 


Individuele afspraken 

Willen jij of je ouder(s)/verzorger(s) persoonlijk contact? Dat is altijd mogelijk!  


Livestream Open Huis 22 januari 2022

Het online Open Huis van zaterdag 22 januari hebben we inmiddels achter de rug. Aan de hand van gesprekken, filmpjes en demonstraties hebben we laten zien wat er op ONC Parkdreef allemaal te beleven is. Zowel docenten als leerlingen kwamen aan het woord en bezoekers konden meteen al hun vragen stellen via de live-chat of in de Teamsgesprekken. Was je/u niet in de gelegenheid om live mee te kijken? De livestream is terug te zien op ons YouTube-kanaal:

Livestream Open Huis 22 januari 2022


Livestream informatieavond 13 januari 2022 terugkijken

Op donderdag 13 januari vond onze online informatieavond plaats via een livestream op ons YouTube-kanaal. Na de algemene presentatie over ons onderwijs konden bezoekers via Teams persoonlijk al hun vragen stellen over de onderwerpen: flexrooster, ONC GO Talent, zorg, Technasium, hoogbegaafdheid en de iPad en in gesprek gaan met onze mentoren.

U/je kunt de informatieavond terugkijken op ons YouTube-kanaal:

Livestream informatieavond ONC Parkdreef 13 januari 2022


(Online) Super8dagen

Met je klas naar het ONC, je juf of meester meldt jullie aan.​
De Super8dagen van dit schooljaar zijn inmiddels al geweest.


Livestreams vorig jaar terugkijken

Vorig schooljaar organiseerden wij een online informatieavond en online Open Huis via een livestream op ons YouTube-kanaal. Klik op onderstaande links om de livestreams terug te kijken:


Meer informatie?

Willen jij of je ouder(s)/verzorger(s) meer weten over onze school? Bel of mail naar de heer R. van Bochove: 079 341 10 41, parkdreef@onc.unicoz.nl.

Lees meer in onze brochure